Avbrekk vi anbefaler

Her kommer litt om hva vi spiller for tida, hva vi leser, og hva vi ofte klikker oss inn på. I tillegg er noen fun facts om undertegnedes spillrekvisita:

1. Hva spiller vi nå?
Linn: DexIQ.
Marianne: Jeg svetter i hendene av forventning til Final Fantasy XIII. Det er på vei i posten as we speak. For å døyve ventetiden spiller jeg New Super Mario Bros Wii ,og adventur.
Hedvig: Overlord 2, Anno 1404 og Zelda Spirit Tracks… Etter en lang spillpause i forbindelse med masterinnspurt har jeg endelig tid til å spille litt igjen! Snart skal kaste meg over Final Fantasy XIII og Heavy Rain også:)

Maren: Jeg har spilt Heavy Rain en stund, og sjelden har jeg prøvd et såpass handlingsbasert spill med større gjenspillingsverdi. Nå har jeg kanskje fått med meg alle de alternative vendingene jeg har lyst til å se også…

Fun fact I: Denne Xbox-kontrollen har vært eid av to Natt&Dag-spillredaktører.

2. Hva leser vi, eller vil vi anbefale å lese nå? (spillakademisk eller spilljournalistisk tekst)
Marianne: Akkurat nå leser jeg teksten “ So you want to be a games journalist – part one“. Jeg vet ikke om jeg anbefaler den eller ikke, for jeg har verken lest den ferdig eller absorbert den riktig ennå.
Hedvig: Jeg har fått litt nok av spillakademiske tekster for en liten stund nå, men kan jo nevne boken Daemon av Daniel Suarez. Når verdens beste dataspilldesigner dør settes det igang en rekke hendelser som blant annet fører til at et dataprogram uten menneskelig kontroll (en Daemon) forsøker å ta over verden! Science Fiction på høyt plan, med spilldesign og dataprogrammer som hovedingrediens!

Maren: Manifestet til Giron Killen er spennende: The New Games Journalism.  Ellers skal jeg om ikke lenge lese Rannveig Revehaugs dataspillprosabok IRL, den virker interessant. Det er andre prosaboka fra Flamme Forlag om dataspill, den første var MEPÅNO. Kudos til Flamme Forlag for spennende satsing.

Fun fact 2: Skrikende gul PSP = The Simpsons-versjon

3. Favoritt spill-lenke akkurat nå?
Linn: Indiecade.
Marianne: På den finfine geekesiden http://epicwinftw.com/ får jeg servert morsomme feelgoodberetninger- og glimt uten den bitre bismaken jeg som regel får av failblog, awkwardfamilyphotos og lignende sider. Masse geekiness å boltre seg i, spillreferanser inkludert.Jeg må også innrømme at sider(med dataspilltags) som denne er noe av det morsomste jeg vet for tiden. Særlig iscenesatte facebookdialoger mellom spillkarakterer, som Mario og Toadstool og lignende. Facebooksamtaler er den nye fortellingen!
Hedvig: 12 steampunk Gadgets! Steampunk er alltid bra, og denne listen er veldig stilig. Jeg skulle gjerne hatt både USB-stikken og PS3-boksen!
Maren: Jeg benytter sjansen til å anbefale videoen der Felicia Day takker for  premien for beste kvinnelige skuespiller på the Streamy Awards. Felicia Day er i tillegg til å spille hovedpersonen i The Guild, også skaperen av denne høyst anbefalingsverdige nettserien. Hun er en dyktig og morsom jente, som lager veldig god underholdning med spillkultur som hovedingrediens.

Fun fact 3: Musa på bildet er en Raptor Gaming M2. Alt Nintendo-hardware har kun hatt en eier, dvs nåværende.


Hvis dere kommer med flere gode spørsmål til oss kan det hende dere får svar :)
P.S. De som har vært med oss en stund kjenner kanskje igjen bildene fra Spillpikene.no sin offisielle åpning i fjor.

2 thoughts on “Avbrekk vi anbefaler

  1. Hehe. Intet mindre, altså? Jeg har laget en bruker, nå minnet du meg om at jeg burde ta meg en tur til…må jo se om jeg klarer å finne det der skuret med vannflaskene i skogen snart, eller var det at jeg skulle slåss med orkene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *